Nieuwsinfo

 

 

 

Te koop Appartement A4 residentie Bali – Duplex gelijkvloers (VERKOCHT)
verkocht
Appartement A4 residentie Bali – Duplex gelijkvloers (VERKOCHT)
Contacteer
ons vrijblijvend

Uniek luxe duplex appartement van 112 m² op gelijkvloers en 1° verdieping. Dit appartement geeft u de vrijheid en het gevoel van een woning ! Slaapkamer en badkamer op gelijkvloers. Groot living met open keuken welke uitgeeft op een groot terras en tuin. Dit appartement heeft een rechtstreekse inkomdeur via de Kerkhofstraat.

 

Indeling

Rechtstreekse toegangsdeur tot appartement. Inkom met apart gastentoilet. Ruime living met mezzanine en veel licht (open ruimte). Open keuken met keukeneiland en aansluitend berging.

Living geeft uit op groot terras en kleine tuin via een schuifraam. Op het gelijkvloers is er een ruime slaapkamer met badkamer.

Op 1° verdieping is er een extra open ruimte welke kan worden ingericht als 2° slaapkamer, bureau, extra zitruimte enz.

 

Bijzonderheden

Het appartement wordt verkocht zonder afwerking en dus in zijn huidige toestand. Afwerking kan door ons gebeuren of door de koper zelf.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en een verluchtingssysteem-D. De verwarming is op aardgas met een individuele condenserende ketel.

De tuinzone werd volledig aangeplant en is voorzien van een groot terras (5m x 4m).

Voedingskabels voor telefoon(twisted pair) en kabel-TV(coax) zijn voorzien tot in de berging. Videofonie met handenvrije kleurenmonitor in living. Elektriciteit op dag- en nachttarief.

Er is de mogelijkheid om een nieuwbouw garage + parking gelegen naast het gebouw te huren of te kopen. Verkoop van grond gebeurt onder 10% registratie.

Info omtrent overstromingsgevoelige gebieden : – effectief overstromingsgevoelig : NEEN –mogelijk overstromingsgevoelig : NEEN – afgebakend overstromingsgevoelig : NEEN – Afgebakend oevergebied : NEEN – Risicozone voor overstroming : NEEN