Nieuwsinfo

Wenst u een appartement te bezichtigen, maak een afspraak op 0478/099.401.

Te koop Appartement 4 residentie Singapore – 2° verdieping – Penthouse (Verkocht)
verkocht
Appartement 4 residentie Singapore – 2° verdieping – Penthouse (Verkocht)
138 m² Optioneel garage of carpaort/staanplaats garage Slpk1 = 14,67 m², slpk2 = 8,75 m², slp3 = 16,93m² en hobbyruimte/slpk 4 = 19,62m² slaapkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel (6,24m²) en mogelijkheid om 2° badkamer in te badkamer bouwjaar 2017 Contacteer
ons vrijblijvend

 

 

4-slaapkamers appartement : uitzonderlijk ruim luxe appartement van 138 m² met mogelijkheid tot 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Appartement beschikt over 2 terrassen (28 m²) met bijzonder mooi uitzicht op de Dendervallei en omliggende gemeenten .

 

Indeling

– Inkomhal met gastentoilet,

– 2 slaapkamers

– grote badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel.

– Living met open keuken,

– berging

– terras 1 aansluitend op living.

Tevens is er de mogelijkheid het duplex gedeelte te gebruiken als 3° slaapkamer met dressing, extra badkamer en toilet, 4° slaapkamer of zithoeknog een zolder aanwezig.

Ideaal voor samengestelde gezinnen.

 

Bijzonderheden

De koper kan de binnenafwerking kiezen zoals vloeren, binnendeuren, keuken en badkamertoestellen.

Het appartement is uitgerust met een indivdueel verluchtingssysteem C+. De verwarming is op aardgas met een individuele condenserende ketel en uitgerust met radiatoren.

Voedingskabels voor telefoon(twisted pair) en kabel-TV(coax) zijn voorzien tot in de berging. Videofonie met handenvrije kleurenmonitor in living. Electriciteit dag- en nachttarief.

Er is de mogelijheid om een garage, parkeerplaats of gelijkvloerse berging aan te kopen. Verkoop van grond gebeurt onder 10% registratie.

Info omtrent overstomingsgevoelige gebieden : – effectief overstromingsgevoelig : NEEN –mogelijk overstromingsgevoelig : NEEN – afgebakend overstromingsgevoelig : NEEN – Afgebakend oevergebied : NEEN – Risicozone voor overstroming : NEENReferentie: res. Singapore - App 4 - penthouse
Verdiepingen: 2 + 3
Totale opp.: 138m²
Bebouwing: gesloten
Bouwjaar: 2017