Nieuwsinfo

 

 

 

Te koop Appartement A3 residentie Bali – Luxe Penthouse (VERKOCHT)
verkocht
Appartement A3 residentie Bali – Luxe Penthouse (VERKOCHT)
115 m² mogelijk te huren of te kopen garage 2 met oppervlakte van 12,80m2 en 20m2 slaapkamers 2 met oppervlakte van 9m2 en 4m2 badkamers bouwjaar 2016 Contacteer
ons vrijblijvend

Beschrijving

Luxe penthouse van 115 m² op 2° en 3° verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers,  3 wc’s  en een groot terras van 10 m² + klein terras in de A. Brabanterstraat.

2° grote slaapkamer is op de 3° verdieping en heeft een eigen kleine badkamer met toilet en douchecel.

Dit appartement werd door ons zelf volledig afgewerkt. 

Click hier voor 360° virtuele tour van dit appartement :

Het duplex-appartement

Indeling

Inkom met apart gastentoilet welke via glazen deur uitgeeft op Living.

Living sluit aan bij groot terras van 10 m².

Volledige ingerichte open keuken met Whirlpool toestellen (o.a.vitrokeramische kookplaat, vaatwasmachine) en aansluitend berging.

Slaapkamer met aansluitend afgewerkte badkamer met bad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Granieten trap naar duplex gedeelte, waar zich een grote ruimte bevindt (2° slaapkamer) met aansluitend 2° kleine badkamer (douche, toilet en wastafel).

Deze ruimte is ideaal voor  kangoeroe appartement.

Bijzonderheden

Het appartement is uitgerust met een individueel verluchtingssysteem C+. De verwarming is op aardgas met een individuele condenserende ketel en uitgerust met radiatoren.

Voedingskabels voor telefoon(twisted pair) en kabel-TV(coax) zijn voorzien tot in de berging. Videofoon met handenvrije kleurenmonitor in living. Elektriciteit dag- en nachttarief.

Er is de mogelijkheid om een nieuwbouw garage + parking gelegen naast het gebouw te huren of te kopen. Verkoop van grond gebeurt onder 10% registratie.

Info omtrent overstromingsgevoelige gebieden : – effectief overstromingsgevoelig : NEEN –mogelijk overstromingsgevoelig : NEEN – afgebakend overstromingsgevoelig : NEEN – Afgebakend oevergebied : NEEN – Risicozone voor overstroming : NEENReferentie: A3
Verdiepingen: 2+3
Totale opp.: 115m²
Bebouwing: half-open
Bouwjaar: 2016