Nieuwsinfo

 

 

 

Te koop Appartement A2 residentie Bali – 1° Verdieping (VERKOCHT)
verkocht
Appartement A2 residentie Bali – 1° Verdieping (VERKOCHT)
Contacteer
ons vrijblijvend

Luxe appartement van 97 m² op 1° verdieping met 2 slaapkamers en een groot terras van 17 m² + klein terras in de A. Brabanterstraat.

2° Slaapkamer kan volledig toegevoegd worden aan living met gebruik als vb. bureau. (huidige toestand)

 

Indeling

Inkom met apart gastentoilet voorzien van hang-wc. Deze inkom geeft via een glazen deur toegang tot de ruime living met aparte open keuken en aansluitende berging.

In deze living werd momenteel de slaapkamer 2 toegevoegd. Deze 2° slaapkamer kan mogelijk afgezonderd worden door een extra wand met deur. Deze geeft uit op een groot terras.

Slaapkamer 1 met dressing en aansluitend grote badkamer met mogelijkheid tot plaatsen van bad , inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Plaat inloopdouche  in kunstmarmer is reeds geplaatst.

 

 

Bijzonderheden

Appartement wordt verkocht volledig afgewerkt waarbij de koper de afwerking nog kan kiezen (bevloering, keuken, binnendeuren, badkamermeubels). Dit appartement kan eventueel ook gekocht worden in zijn huidige toestand (casco).

Het appartement is uitgerust met een individueel verluchtingssysteem C+. De verwarming is op aardgas met een individuele condenserende ketel en uitgerust met radiatoren.

Voedingskabels voor telefoon(twisted pair) en kabel-TV(coax) zijn voorzien tot in de berging. Videofoon met handenvrije kleurenmonitor in living. Elektriciteit op dag- en nachttarief.

Er is de mogelijkheid om een nieuwbouw garage + parking gelegen naast het gebouw te huren of te kopen. Verkoop van grond gebeurt onder 10% registratie.

Info omtrent overstromingsgevoelige gebieden : – effectief overstromingsgevoelig : NEEN –mogelijk overstromingsgevoelig : NEEN – afgebakend overstromingsgevoelig : NEEN – Afgebakend oevergebied : NEEN – Risicozone voor overstroming : NEEN